verzorging-hairextensions

Verzorging human hair extensions.

Onderstaand vind je handige tips voor het verzorgen van de extensions van Hair Goals.

Uiteraard wil je dat de extensions zo lang mogelijk mee gaan. Daarom hebben we een aantal gouden tips voor je. Wanneer je deze tips zoveel mogelijk probeert op te volgen met de extensions van Hair Goals, dan zal je zien dat het geld meer dan waard is! 

We zijn zeer tevreden met de producten van Keune, vooral de keratine lijn. Deze zijn te vinden bij meerdere groothandels.

Wassen van de extensions.

  1. Was de extenions (bij dagelijks gebruik) 1x in de week. Was de extensions met een goede shampoo.
  2. Na het wassen van de extensions breng je een haarmasker aan en laat het minimaal 10 á 20 minuten intrekken. Spoel het masker goed uit.
  3. Dep de extensions voorzichtig droog. Absoluut niet wrijven!
  4. Wanneer het haar handdoekdroog is breng je een goed voedende serum aan. Zorg ervoor dat dit een serum is die niet te vet wordt. Het serum van Keune is erg voedend.
  5. Pas na het aanbrengen van het serum ga je de extensions borstelen. Doe dit voorzichtig van beneden naar boven. We raden aan het haar altijd met een Tangle Teezer te borstelen.

Verzorging van de extensions

  1. Wanneer je het haar met warmtebronnen gaat behandelen moet je eerst een heatprotector gebruiken (wederom adviseren wij Keune). Op die manier bescherm je het haar.
  2. Wanneer het helemaal droog is kan het haar gekruld en gestyled worden. Behandel het haar na de styling nogmaals met het serum.
  3. Het is aan te raden om elke dag een paar druppels aan te brengen op je extensions. Zowel vóór als na de Styling.
  4. Tot slot; We zijn geen voorstanders van het verven van de haarextensions. Het is voor de levensduur van je extensions altijd beter om je eigen haar naar de kleur van de extensions te laten verven.

 

Wanneer je deze tips opvolgt heb je zelf de levensduur van je extensions in de hand.                                                        We wensen je heel veel plezier met je extensions van Hair Goals!