Bedenktijd & Retour voorwaarden voor Synthetisch en Human hair

Voor bestellingen van Hair Goals geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in huis is. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken en beoordelen.
Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het retourneren of omruilen.

Retoursvoorwaarden

Omdat het vanzelfsprekend is dat niemand een door een ander gedragen product wilt kopen/ dragen hanteren wij zéér strenge/ strikte retourvoorwaarden met betrekking tot het retourneren en omruilen van onze extensions.
Wij zullen dan ook per retour, individueel bekijken of wij extensions wel of niet retour accepteren.
Wij raden al onze klanten daarom aan om de onderstaande retourvoorwaarden goed door te nemen alvorens bestellingen te plaatsen/ retourneren. Dit om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Duidelijke voorwaarden.

Jouw extensions mogen retour gestuurd worden als;

  • De zichttermijn van 14 dagen niet is verstreken.
  • De extensions in de originele verpakking zitten.
  • De gouden bevestigingen niet zijn losgemaakt. Alleen dan weten we zeker dat de extensions ongedragen zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de voorwaarden. Wanneer je de extensions ontvangt mag het plastic hoesje opengemaakt worden en het haar met karton er uit worden gehaald. Ook kan het haar voorzichtig uit het netje gehaald worden zodat je de kleur en lengte goed kunt bekijken. Op die manier is het gemakkelijk om het weer terug in de verpakking te doen zodat je het kunt retourneren wanneer de kleur en lengte tegenvallen!

Het artikel dient in originele staat en goed verpakt teruggezonden te worden. Het is de verantwoording van jou als klant dat de retourzending in goede orde bij ons wordt aangeboden.

Wanneer wij extensions ontvangen die niet aan 1 van de door ons gestelde voorwaarden voldoen, zullen wij jou hier per e-mail van op de hoogte stellen en zullen wij dit artikel in kwestie indien gewenst terugsturen naar jou. Wanneer dit niet gewenst is wordt er door ons een tegoedbon uitgegeven voor het bedrag( -5% en zonder verzendkosten) welke onbeperkt geldig is in onze webshop.

LET OP:  Wanneer wij constateren dat het haar met producten is behandeld, geknipt of een poging tot verven is gedaan vervalt deze service!  Per persoon wordt er éénmalig een waardebon uitgegeven. (Hier maken wij ook géén uitzonderingen in en hier zijn géén onderhandelingen over mogelijk).

Het is dus mogelijk om de extensions te ruilen voor een andere kleur wanneer deze aan de voorwaarden voldoet. Wil je toch liever je geld terug? Dan zullen wij je aankoopbedrag terugstorten. Het bedrag kun je binnen 7 werkdagen op je rekening verwachten.

Voorwaarden voor retour zenden

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om er voor te zorgen dat de retourzending in goede orde bij ons aankomt. Verzend daarom jouw pakket als brievenbuspakket MET Track en Trace code.
Daarom raden we aan ter alle tijden je Track en Trace code te bewaren tot wij jouw retourzending hebben bevestigd.
Geef voor je het verzend bij de PostNL locatie aan dat het met Track en Trace verzonden moet worden, dit is het bewijs dat je het verzonden hebt.
Wanneer jouw pakket eventueel kwijt raakt zullen wij altijd naar jouw Track en Trace code vragen.
Retourzendingen die zonder Track en Trace worden verzonden en kwijt raken bij PostNL kunnen wij logischerwijs niet vergoeden.

Download Het Retourformulier

Retour gegevens

Voor een snelle verwerking van jouw retourzending zijn er 2 punten van belang;

  • Vul het retourformulier duidelijk in. Deze is te vinden op onze website onder kopje retourneren. (Ordernummer kun je op je factuur vinden).
  • Het postadres is de Industrieweg 114, 2651 BD te Berkel en Rodenrijs, Nederland

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt omruilen voor een andere kleur of lengte dan dien je dit aan te geven op het retourformulier.
Heb je na 14 dagen nog geen andere kleur ontvangen of je geld terug gehad? Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Download Het Retourformulier